ibrahimozell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, aşağıda ki soruların yanıtlarını gerçekten deneyimi olan, backlink ile gerçekten iyi dönüşler alabilenler yazar ise memnun olurum.
Backlink ile gerçekten istediği geri dönüşü alabilenler var mı ?
Hocam şuan seo işi yapıp da tanıtım yazısı almayan varmı bilmiyorum. Bu forumdaki seo piyasasına bile bakarsanız, böyle bir piyasa balon olamaz, backlink karşılıgını vermese, pek çok seo çalışmasının odak noktası olmaz. iç seo, içerik, ancak sağlam backlink ile desteklenir ise işe yarar.

Alıntı
Sitenin hitine katkı için backlink alınabilir mi ?
Backlink = yükselme = hit demek zaten. Ama kastının direkt hite dönüşmesi ise, tanıtım yazısında verilen bir backlintek inanılmaz hitler beklemeniz doğru olmayacaktır. Tanıtm yazısındaki dış link içeren kelimenin tıklanma oranı çok düşük olur. Direkt hite yönelik beklentiniz var ise, ads, sosyal medya reklamcılıgı ya da hitli sitelerden banner reklam denemelisiniz. Ancak bunlar sürekli gider gerektiren yatırım türüdür. Sonuçta anahtar kelimede yükselmek, size kalıcı bir hit sunacaktır.

Alıntı
Backlink alırken nelere dikkat edilmelidir ?
Kendinizi Google mühendisi yerine koyun, algoritmaları siz kodluyorsunuz. Alım yapacağınız siteye, sizin algoritmalarınız ne derdi? Sever miydi, söver miydi
İkincisi, hadi sevdi diyelim, o siteden size gelen linke ne kadar ikna olurdu? Bu ne abi ne alaka mı derdi? Yoksa, bak bir de güzel kaynak önermiş mi derdi?

Yani karşı site kaliteli olmalı, sadece da-pa ya, .edu uzantısına bakmayın,i kaç indeksi var, Google'da sıralamalarda mı, organk hiti var mı, ve de sizle alakalı mı?

Alıntı
Forumda size göre bu işi gerçekten yapan kişi yada kişiler var mı ?
Elbette

Alıntı
Backlink çalışmaları ne kadar sürede fayda sağlar ?

Belki yarın, belki hiç. Alacağınız backlinkin kalitesine, sizin kalitenize, aldıgınız kelimeye ve oradaki rekabet durumuna vs. pek çok kritere bağlı.