Rust server kurmak istiyoruz ve Rust oynayan oyuncuları yapmış olduğumuz harita tasarımını test etmek adına kapalı serverda test için IP adres verilecektir. Kapalı test başvuru sayısı 60 kişi ile sınırlıdır. Yorum olarak "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir. Size son hali test etmek için Özel Mesaj olarak bilgilendirme yapılacaktır.

Katılma Şartları;
  1. Rust oyununa sahip olmak. (Oyunu steam üzerinden satın almış olmanız gerekmektedir.)
  2. Rust oyun mekanizmasına hakim olmak. (Oyundaki mekanizmadan kastımız oyun içerisindeki bazı yapılara hakimlik ve düzenlenen yerlerdeki değişiklikleri anlama üzerinedir.)
  3. Haritada değişiklik yapılmış yerlerde yapılan bölgede sorunları tespit edebilmek. (Bug, takılma, yapısal bozukluk, ... vs.)
  4. Daha önce Rust serverlarında deneyim sahibi olan. (Bu madde zorunlu değildir.)
**Önemli Bilgilendirme:Oyunun kendisinden kaynaklanan FPS problemi bulunduğundan dolayı bazı bölgelerde FPS düşüşleri yaşanmaktadır. Buna çözüm olarak yapabilecek hiçbir düzenleme aktivitemiz bulunmamaktadır.

Haritadan kareler; (Önceki konu üzerindeki harita ve resim paylaşımlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.)