ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Benim ürün kategorim kişiye özel hediyelik eşya. Diyelim ki marka tescili ile farazi olarak X Hediyelik olan mağazamın tescilini aldım ve bu tür markasız olan ürünleri x hediyelik markası olarak ekledim bu bana sıkıntı yaratır mı? Bir de ben zaten marka tescilini trendyola girsem de girmesem de alacağım ama bildiğiniz üzere min 7 8 ay süren bir zamana denk geliyor. İlla bana marka tescil belgemin gelmesi mi lazım yoksa başvuru yaptıktan sonra Trendyol'a bakın bu benim markam tescile de başvurdum işlemde denilerek evrak gösterip bu dediğimi yapabilir miyiz? Diğer n11 gibi pazaryerleri ne güzel bu trendyol kafayı yemiş deli gibi ceza kesmeler kendi hatasını satıcıya dayatmalar aylar sonra iade kabulü falan derken. Trendyol'a hiç girmesem mi diye düşünmüyor da değilim hani.
Bunu biraz önce başka bir konuya yazdım aynen yapıştırıyorum

3 senedir pazaryerlerinde aktif satış yaparım (günde ortalama 120-130 kargo) hala Trendyol'a ürün açıp satış yapmış değilim. Üstelik Bir tane tekstil ürünü yükledim satışa kapalı aktif satışım sıfır İlçe tarımdan kaçak sucuk satıyorum diye hakkımda soruşturma başlatıldı
Marka hatasından dolayı. Ve bu marka hatasını düzeltmeleri için 3 aydır her hafta iki kez trendyola ısrarla yazıyorum onlarda her seferinde düzeltildi yazıp geri gönderiyorlar sonuç ben tekstil kategorisinde tekstil ürününü sucuk markasıyla satışa kapalı halde barındırmaya mecbur bırakılıyorum.
Hiç başlamadan şunu söyleyebilirim TRENDYOL PİŞMANLIKTIR