Birisi benim markamla ürettiğim ürünün taklidini yapıp benim markam adı altında satışa açarsa önce ürün fiyatını artırırım ki taklitçi arkadaş daha çok satış yapsın sonra birkaç ay hatta sene beklerim ki çok çok daha fazla kazansın. Yeterli derecede kazanç sağladığını düşündüğümde marka işleriyle çok içli dışlı olan avukat bir arkadaşa link atıp beklerim. O bana mutlaka yüksek miktarda para getirecektir.
Not:Pazaryerinin müsade etmesi sorumluluk aldığı anlamına gelmez sorumluluk satıcıdadır
markanız sallama tabir edebileceğim o an uydurduğunuz bir marka değilse tescilini yaptırıp satışa engel olabilirsiniz.zaten adam akıllı markalar altında satış yapamıyorsunuz...
Ancak, herkesin sattığı mesela bir kumbara. o kumbaraya bir isim veriyorsunuz ve satışa çıkıyor. sonra başkası gelip kolaylık olsun diye o markayla satışa yapıyor vs...bu şekilde sittin sene çalışsanız, 10 tane avukat tutsanız o hayaliniz olmayacaktır...marka doğuştan kadük zaten...aslında trendyolun marka diye tutturmasını da anlamış değilim...