vatozsever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, fikrimi paylaşayım. Uygularsanız başarılı olacağınıza inanarak yazıyorum. Yemek ile ilgili maliyet videolarının ilgi çekmemesini anlayabiliyorum. Çoğunluğu oluşturacak hedef kitleniz olan ev kadınları her gün zaten markette ve bütçeden kısa kısa fiyat kurdu durumuna gelmişlerdir zaten. Kendi mutfağında yemek tarifleri veren kanallar ise sayısız adette çok.
Benim vereceğim fikir. "Dünya Mutfaklarında Haftanın Yemeği"

Üretimi kolay bir içerik türü ve diğer kanallardan farklılaşmak için iyi bir yol. İşin içine o haftaki ülkenin kültürü, o tarifi verilen yemek hakkında kültürel bilgi ve tabi fotoğraflarla hazırlanmış etkili bir yemek tarif etme süreci. Video budur.
İçeriği hazırlamak için gerekli bilgileri bulmak ise gayet kolay. Çeviri programları, chrome çeviri eklentileri rahatlıkla iş görür. Bekarlar ve öğrenciler için dünyadan pratik tarif seçimleri ise kitleyi çeşitlendirmek için etkili olur. Bilgisayar başında üretilecek, biraz sabırla büyüyecek bir kanal olur bu.

Umarım bu fikir yeterince değerli olmuştur
Üstadım yazınla resmen ezber bozdun. farklı bir fikir Evet insanlar hep değişik tarifler Peşinde koşturmaya yeltenir.
Mesela Ramazan ayında herkesin ramazan pidesi tarifi vermesi kadar Klişe bir durum yoktur ancak mesela roast beef tarifi insanlara farklı gelebilir.

Ünlü youtuberların bile içeriklerini hazırlarken yabancı içeriklerden etkilenmesi kulağa hiç de basit gelmiyor.

Fikrin üzerine yoğunlaşıcaz 😊