Yani ifadeye çağıracaklar iki türlüde aynı şey bence ya siz soracaksınız ya da memur beyler.
Şüpheli kişileri verirseniz ifadeye çağırırlar muhtemelen, suçsuz olanlara daha çok ayıp olur bence direkt sorun.
Sorguya çağırmaları daha kötü olmaz mı?
Hepsi tanıdıksa ve sadece bunlardan eminsen 4ünüde çağır aynı anda sor başka bir çıkış yolun yok gibi polisle falan çözemezsin
Bir gün cüzdanım sahilde düştü diye aramadığım yer kalmamıştı, evin içinde bir köşede bulmuştum. Her yere iyice bakın. Dalgınlıkla bir yere koymuş olabilirsiinz.
hocam arayıp şunu diyeceksin hardiskim kayıp içinde çok önemli şeylerim var hiç gördünüz mü denk geldiniz mi koydugum yerde yok acil çok önemli içindekiler benim için diyeceksin zaten elindeyse bir şey yapmadılarsa emin olun ya getirir bir yere bırakır yada komple yokederler mobilyacı çıragı varsa meraktan almış olabilir
Sabahları yürüyüşe çıkarım, kredi kartımı ufak tefek bir şey lazım olursa diye yanıma alırım. Kimlik, telefon ve kredi kartını alırım. Bir gün yürüyüş yaparken elimi cebime attım kredi kartı yok. Hemen bankayı aradım iptal ettirdim. Geçtiğim yolları aradım taradım ama bulamadım. Hüzünlü bir şekilde eve vardım, bir de baktım yorganları katlayıp düzenlemiştim, onun üzerine koymuşum.

Yani çok emin olsanız bile bir yerlerden çıkabilir, çook emin olduktan sonra aksiyon almanızı öneririm.
Şüphelendiğiniz kişileri yemleyin ben askerdeyken benim telefonum da annemin çantasından kaybolmuştu evde de kuzenim vardı bende telefon da şifre var kullanamazlar telefon açılınca da yerini bulurum diye yemledim telefon ertesi gün dolaptan çıktı
çpk zor bir durumdasınız

bahsettiğin kişilerden biri aldıysa siz onlara sorsanızda utancından çöpe atar ben aldım demez. farklı bir çözüm lazım.
Merhabalar,
Önerileriniz ve fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi teyit amaçlı bu kişileri Whatsapp grubuna alarak uzunca bir yazı yazdım ve alan kişinin özelden yazıp aramızda kalıp sonlanmasını diliyorum dedim. Umarım yarın dilediğim gibi elime ulaşır. Ne ben uğraşayım ne de onların başı ağrısın. O kadar utanarak yazdım ki insanın inanası bile gelmiyor. Kaybolma ihtimali yok. Odama Annem dahi girmiyor. Evden dışarı çıkarken bile odamı kilitleyip çıkarım. Küçük çantayı hiçbir yere de taşımadım. Hep orada duruyor. Yeri bile sabittir. Ben emin olmak için odamı didik didik aradım. Gerçi kaybolsa çanta ve içindeki flashta kaybolurdu mantıken. Kaybolma ihtimali yok ve eledim, eminim. Yarın Hastane işlerim var. Ertesi gün ulaşmadığı taktirde yüzlerine de söyledim. Polise danışacağım.
Teşekkürler 😊