sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Dediğiniz gibi ise hasar durumu; plakalık 20 TL. Boya atamadiyda pasta cila ile çözülebilir veya rötuş ile siz ucuz atlatmissiniz. Ancak araç modeline ve çarpmanın şiddetine göre on panel, far ayaklari, radyatör kısımlarını da bir ustaya gösterin maalesef bazı kazalarda araçlar geriye doğru darbeyi emdiği için gözükenden hariç hasarlar çıkabiliyor.

Karşı tarafın aracının da çok ciddi bir durumu yoksa (arka saç panel, bagaj kapağı, stop gibi) tampon ise parça 200-450 TL arası boyayan yerler mevcut genel olarak. Araç markasına göre de değişiklik gösterir tâbi. Sizi aradi mi bilmiyorum ama hasar fotoğrafları varsa net incelenebilir. Belki olayım şoku ile sadece minik çizik oluşmuştur oda pasta cila ile giderilebilir belki. Tabi olay yeri resimleri olmadan yorum yapıyorum.

Tekrar geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmaz inşallah.
Bizim araçta malesef ufak tefek boyanan kısımlarda birkaç yerde çatlama olmuş. Radyötere falan baktım herhangi bir sorun gözükmüyordu.
Karşı aracın modeli doblo koltuklu büyük kasalardan aile aracı olan. Onda da fazla birşey gözükmüyordu aslında ama yarın bakacağız işte.