m_kycn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında konu tam olarak bu duruma düşmemek içindi. Mantıken herhangi bir sıkıntı olsa o kadar kullanıcı bu uygulamayı tercih etmezdi diye düşünülebilir ama kafama takıldı yine de.

Teşekkürler hocam cevabınız için.

Sanırım bir problem olmadığını söylüyorsunuz, hocam cümleler biraz ucu açık olmuş

Size değer veren aracı kurumlardan neyi kastediyorsunuz? Aracı kurumlarda ne gibi özellikleri aramalıyız ve süreç nasıl ilerliyor? Banka hesabını mı aracı kurumun hesabı ile ilişkilendiriyoruz alım satım yapmak için?

Bu arada güzel bir an da yaşanmış oldu
Aracı kurumlara ulaşımınız, arayıp soru sormanız daha kolaydır. Bankalar gibi sizi telefonda 50 dk boyunca sırada bekletmez hızlı işlem gerçekleştirir. Düşük komisyon olmasına bakabilirsiniz. Bunun dışında da anlık veri için de tercihinizi ona göre yapabilirsiniz. Mesela ben a1 capital kullanıyorum 10binde 6 alıyor ama anlık verisi yok. Yeni bir yatırım danışmanı aktarıldı bana önce mail attı 2 Gün sonra mailine dönüş yapmadığım için beni arayıp tanıştı Ama anlık veri olmadığı için paramın çoğunluğunu osmanlı yatırım bankasına geçireceğim. Birden fazla özelliği var otomatik stoploss veya şuraya gelince sat kar al ve anlık veriyi site üzerinden görebilme gibi baya hoş özellikleri var hocam. Bankalarda ara sıra sorunlar olduğundan ve müşteri temsilcisine bir türlü bağlanılmadığından önerim aracı kurumlardır