Yunusemree9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 1 hafta önce kabul ettim ama sözleşmeyi okumadan kabul ettim
inşallah buna benzemez
https://www.youtube.com/watch?v=I0ld-0OKBLM
Aslında konu tam olarak bu duruma düşmemek içindi. Mantıken herhangi bir sıkıntı olsa o kadar kullanıcı bu uygulamayı tercih etmezdi diye düşünülebilir ama kafama takıldı yine de.

emirhan5353 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Z Borsa iyidir herhangi bir aksilik yok. Eğer kamu çalışanı iseniz komisyon vergisini binde bir oranına çekebiliyorsunuz.
Teşekkürler hocam cevabınız için.

Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hepsini okudum, hepsi aynı. O zaten uygulama sözleşmesi genel kurallar. Bir de yatırım hesabı açarken 3-5 sözleşme daha var onlar da mkk ile aranızdaki sözleşme vs..
Sanırım bir problem olmadığını söylüyorsunuz, hocam cümleler biraz ucu açık olmuş

Lakdoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatınızda görüp görebileceğiniz en kanser banka uygulamalarından birisidir. Tavsiyem size değer veren aracı kurumlarından hesap açtırın.

Ayriyetten hocam size brüt takası sorduğum zamanları hatırlıyorum. Şimdi ise gerektiği kadar iyi seviyede teknik ve temel analiz yapıyorum selamlar
Size değer veren aracı kurumlardan neyi kastediyorsunuz? Aracı kurumlarda ne gibi özellikleri aramalıyız ve süreç nasıl ilerliyor? Banka hesabını mı aracı kurumun hesabı ile ilişkilendiriyoruz alım satım yapmak için?

Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu amaçla bilmeyenlere bilgilerimi paylaşıyorum zaten. Boynuz kulağı geçermiş kardeş, ne güzel kendini geliştirmişsin. Çook daha fazlasını öğrenip kazanman dileğiyle.
Bu arada güzel bir an da yaşanmış oldu