Selamlar, yaklaşık 4 aydır yan projem olarak instagram analiz uygulaması geliştiriyordum. - ANDROİD
Uygulamanın testleri yapıldı, kontrolleri sağlandı ve yayına alındı. Normalde satmayı düşünmüyordum fakat yeni projelerime finansman sağlamak amaçlı sınırlı şekilde 1-2 kişiye olmak üzere satışını yapacağım.
Api güncel, nextpost yazılımının geliştiricileri tarafından güncel tutulan mgp25 muadili kullanılıyor. Sürekli güncelleme çıkılıyor son güncellemeyi 8 ocakta aldı. Alan kişilere ücretsiz bir şekilde güncelleme desteği sunacağım.
Bizzat kendime yaptığım için olası bir api kaynaklı problemde alternatif olarak belirlediğim bir kaç api kaynağı var onları kullanırım en kısa süre içerisinde problemi gideririm. Bu güncelleme desteğim 6 ay geçerlidir sonrasında ücretli şekilde destek sunarım. Bu tarz uygulamaların muadilleri 5-10bin gibi kazançlar elde ediyor. Uygulamamın arayüz tasarımı vs tüm cihazlara uyumlu özel tasarlanmış bir tasarım.

Uygulama için istediğim rakam : 2700₺
Kaynak kodlarını vermeyi düşünmüyorum.
Eğer ki illa almak isterseniz kaynak kodlarla 3700₺.
Dediğim gibi uygulamayı 1-2 kişiye satacağım sadece
en kötü en fazla 3 kişi yaparım bu kişilerde reskin düzenleme yapılmış şekilde veririm zaten.
Amacım satış değil yeni projelerime finansman sağlamak.

- 1 Şubatda yeni api güncellemesi aldı.
- 1 SATIŞ YAPILDI ! 1 SATIŞ DAHA YAPIP SONLANDIRACAĞIM!

UYARI: Konu altına pm, demo vs. isteyenlere dönüş yapmayacağım, pm atabilirsiniz.
Şu sıralar forumda pek aktif olamıyorum dileyen olursa profilimdeki WhatsApp üzerinden ulaşabilir.