Merhabalar 10-15 aralık arası " C " SINIFI ehliyet için sürücü kursuna başvuru da bulundum.

Fakat 1 hafta sonra hafta sonu sokağa çıkma yasağı geldiği için bizim işimiz yarım kaldı. Ve kursdan herhangi bir eğitim almadım. Kursu arada arayıp bir gelişme var mı dediğimde adam şikayetinizi cimere yazın diyor verdiğim sorulara ters cevaplar verdi ve bu durum iyice canı sıkmaya başlamıştı. Ödeme günü geldiğinde taksit ücretini ödemedim ve ödeme yapmadığımın ertesi günü Lütfen ödemenizi en kısa sürede yapınız yapmazsanız avukata verilecektir diye bir mesaj geldi adamı aradım böyle böyle dedim tek size değil herkese gönderiyoruz filan geveledi. 5 Gün sonra bir daha mesaj attı avukata verilecektir diye ödeme yapmazsınız ve bu durum aşırı derecede canımı sıkmaya başladı adam tehdit ediyorlar resmen.

Velhasıl sormak istediğim sorular sürücü kursuna olan kaydımı sildirebiliyor muyum?

Çoğu arkadaş taksit borcu konusunda bana kızabilir belki aynı görüşte olmayabilir fakat benim kızdığım husus tehdit etmeleri. Başka şekilde mesaj atıp taksit borcunu isteseler bu kadar zoruma gitmezdi.