Tam da tarif ettigim gibi Youtube playlist sarkilarini siteye otomatik cektiren bir yazilim yapti.. Oldukca hizli ve isini bilen bir arkadas. Herkese tavsiye ediyorum.
Ürün çekim botu yaptırıldı. Hızlıca teslim etti. Tavsiye ederim.
Kendisi çok ilgili ve başarılı, veri çekme için kendisiyle çalıştık çok memnun kaldık.
PHP Bot yazdırıldı temiz kod yazıyor ve erken teslim etti birkaç revizede yaptırdım kendime özgü sağolsun onlarıda yaptı.
İşinde başarılı birisi hızlıca teslim etti++
PHP veri çekme Bot yazdırıldı 1 günde teslim etti sorunları çabucak hallederek kurulumu yaptı Tavsiye ederim.
Php işi verildi, hızlı sorunsuz teslim etti. Teşekkürler.
kısa süre içerisinde verdiğim işi sorunsuz teslim etti. beklediğimden güzel iş çıkarttı. teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için. iş yaptırmak istiyenler tereddut etmeden çalışabilir.
ilk defa dizi botu yapmasına rağmen süper bir iş çıkardı ellerine sağlık.
arkadaş yaptığı işin arkasında. daha önce yaptırdığım işte güncellemeyi de hemen sağolsun yaptı. Güvenle çalışabilirsiniz.
Php İşi verildi gerçekten hızlı ve ilgili bir arkadaş
Form işi için anlaşıldı gerçekten hızlı ve kaliteli hizmetinden ötürü teşekkür ediyorum
Bu adamla iş yapın. Hakkını veriyor. Bir projem için 4-5 kişiye sordum, kimse yapamadı. 1 günde halletti.
instagramda paylaşım çekme işlemi yaptırıldı.
Gayet hızlı bir şekilde teslim etti.
Sorunsuz olarak kullanıyorum.
Arkadaşa php bot düzenlemesi yaptırdım çok ilgili birisi kendisine çok teşekkür ederim. +++
arkadaş süper bir yazılımcı anında çözdü işimi tebrik ederim kendisini
Pazaryeri botu yazdırıldı
Aylardır net çözüm bulamadığımız soruna dakikalar içinde çözüm buldu.
Kesinlikle işinin ehli birisi. Çok teşekkür ediyorum.
wordpress için özel bir ekleme yaptırıldı, işinin ehli
veri çekme işi verildi sorunsuz ve zamanında teslim alındı.
Baya profesyonel bir yazılımcı, bir projemi bir günde bitirdi, her türlü yazılım işlerinizi yapabilir
Php işleri yapıldı. Kendisinin bizleri sabırla dinlemesi ve hızlıca uygulamaya koyması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Buradan tekrar teşekkür etmek istedim. Hayırlı işleriniz ola
Hizmet alırken ince eleyip sık dokuyan biriyim. Bugün konu sahibi arkadaş ile tanıştık. Css düzenletildi, bot yazdırıldı. Bir kaç saat içerisinde istediklerimi yaptı sağolsun. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Emeğiniz için teşekkür ederim.
Hizmet alındı teşekkürler.
PHP Laravel düzenleme işi verildi. İlgilisi yapmış olduğu iş gerçekten çok iyi. Teşekkür ederim
Php düzenleme işi temiz ve hızlı bir şekilde halletti.
İşini düzgün yapan doğru insanlardan biri. Çalıştığıma, tanıştığıma çok memnun oldum.
İşini gerçekten iyi yapan nadir insanlardan, kendisine bot yazdırdık çok hızlı ve sorunsuz şekilde teslim etti. Bazı yazılımcılar gibi uzun uzun anlatmanıza gerek yok işi çok kolay kavrayıp uygulama aşamasına geçebiliyor. Ben memnun kaldım, teşekkürler.
Çok başarılı bir arkadaş, ilgilendi sağolsun işimizi hızlıca teslim etti çok teşekkür ederim.
Botda düzenleme yaptırıldı +++
Whale Alert Sitesinden Çekim Yapıldı. Teşekkürler
bot işi yapıldı sorunsuz çalışmakta sorunları sabırla yerine getirdi teşekkür ederim. ++
bir script & bot işimiz vardı kısacık bir sürede kusursuz bir sistem çıkarttı ellerine sağlık
Php işi verildi, hızlı sorunsuz teslim etti. Teşekkür ederim.
kolay yazılamacağını düşündüğüm botu 1 günde yazıp teslim etti. kendisi ilgili birisi iyi iş çıkardı gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Sorunsuz ve çok hızlı şekilde php yazılımı sağladılar. Teşekkür ederim.
ilk projemizi tamamladık, şimdilik her şey iyi. güvenilir ve sağlam bir insandır.
Sipariş takip yazılımı yaptırıldı.
Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, kendisinden sağolsun php konusunda her zaman destek alıyoruz. Paradan ziyade müşteri memnuniyetine çok daha fazla önem veriyor tekrardan teşekkürler.
Bot yazdırıldı. İşinin ehli ve hızlı teslim etti. Teşekkürler
Bot yazdırıldı. Memnun kaldım. Emekleri için teşekkürler
Arkadaşla tesadüfen tanıştık.
Birkaç bot işi verdim kendisine, bu kadar hızlı olacağını inanın tahmin etmemiştim.
Backend konusunda da yapamayacağı birşeyin olduğunu sanmıyorum.
Son derece anlayışlı ve ilgili bir satıcı.
Anlayışınız ve ilginize ayrıca teşekkür ederim hocam.
İnstagram botu yaptırldı. Hızlı, sorunsuz teslimat için çok teşekkür ederim.
işinde harika bir arkadaşımız tanıştığımıza çok memnun oldum, zor denilen şeyleri 1 günde halletti
Hocama laravel proje gelişimi için başvurduk. Kendisi bizlere farklı bakış açılarından seçenekler sundu ve proje sürecini profesyonel bir şekilde yönettiğini düşünüyoruz. Hızlı bir şekilde iş teslimi gerçekleşti. Geliştirme aşamasında bizleri haberdar etti ve genel olarak çok memnun kaldık. Şiddetle tavsiye edilir
İşinin eğli başarılı bir arkadaş tekrardan teşekkür ederim hocam..
İstediğim kodlamayı sorunsuzca hatta beklediğimden daha iyi bir şekilde yaptı. Çok ilgili ve bilgili teşekkür ederim tekrardan

Kesinlikle öneririm.
Yeni özellikler için hocamla konuştuk sistemi zorlayacak bir yapıyı basit bir işmiş gibi gösterdi eline sağlık tekrardan
Kendisi ile 2. projemiz. Hala destek almaya devam ediyoruz. Çok teşekkür ederiz.
işinin ehli yine bir projemizi eksiksiz teslim etti
İşinin ehli arkadaş
Bayram hocamla sitem ile alakalı ödeme entegrasyonu ve api entegrasyonu yaptık. Kendisi söz verdiği zamandan daha erken sürede bitirdi. Kodlaması temiz, her konuda yardımcı oluyor. Teşekkür ederim ellerinize sağlık tekrardan.
Hocamla ikinci calismamiz. Laravel projesinden oldukca memnun kalmistik. Bu sefer de ayni web tabanli yazilimimiza gelistirme ve guncellemeye yonelik hizmet aldik. Oldukca hizli bir sekilde, anlattigimizin da otesinde guzel bir is cikardigina inaniyoruz.
Bir yeni çalışmamız daha oldu hızlıca halletti kendisine çok teşekkür ediyorum
2 gün boyunca uğraşıp çözemediğimiz Php Laravel tabanlı kendi projemiz ile ilgili çok kısa sürede dönüş yaparak hızlı ve sorunsuz çözüme ulaştırdı. Çok teşekkürler....
Bir iş için anlaşma sağlandı, verdiği süreden 3 gün önce eksiksiz ve sorunsuz teslim etti. Teşekkürler. ��
PHP işlerimizi profesyonel bir şekilde halletti. İşinin ehli birisi, teşekkürler
PHP , HTML siteye düzenleme işi yaptırdım çok hızlı ve uyguna tüm gereken düzenlemeleri eklemeleri yaptı bir daha teşekkür ederim.
işinde başarılı ve saygılı kesinlikle tavsiye ederim.
Sanal pos geliştirme işi verildi ilgili ve hizli sorunsuz teslim etti güvenle iş verebilirsiniz
Çok hızlı bir şekilde sorunumu halletti, istediğim botu yazdı kesinlikle öneriyorum
Kendisiyle birçok projede birlikte çalıştık, gerçekten çok anlayışlı ve güzel bir kişiliğe sahip.
Kodlama ve yazilimda basarili bir arkadas, bot vb. yazdirmak isteyenlere oneririm
Api konusunda yaşadığım sorunu çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduk kendisi sayesinde.
Hiç umudumun olmadığı & yeni api arayışına geçtiğim noktadan çözümüne ulaşabildiğimiz için ayrıca mutlu oldum.
Kişilik olarak da mükemmel bir insan,gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Emekleri için kendisine teşekkür ediyorum.
Php haber scripti düzenleme işi verildi beklentimizin baya üzerinde çalışma yaptı

teşekkürler
Bir script üzerinde istediğim özelliği saatler içerisinde halletti, tavsiye ederim.
İş verilmiştir, çok ilgili ve çözüm odaklı birisi.
İlgili ve müşterisine karşı hiçbir şekilde çizgisini bozmadan işinin hakkını veren bir arkadaş. Sitemin düzenlemelerini yaptı, nasip olursa baştan anahtar teslim diğer projelerde de birlikte çalışmayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.
anahtar kelimeler:
Laravel, PHP, CodeIgniter, Proje, Ücretli Script, Web Geliştirme, Backend Geliştirme, PHP Framework, Özelleştirme, Web Uygulama, Veritabanı Yönetimi, Web Programlama, Web Tasarım, Frontend Entegrasyon, E-Ticaret, Özel Yazılım, İnternet Projeleri, Veri Tabanı Entegrasyonu, Güvenlik, Ödeme Entegrasyonları
Veri Kazıma Botu, WordPress Botu, Veri Çekme Botu, Veri Yazma Botu, Crawler Botu, Haber Botu, Web Scraping Botu, E-Ticaret Botu, Sosyal Medya Botu, Araştırma Botu, SEO Botu, Otomatik Tweet Atma Botu, Otomatik Mesaj Gönderme Botu, İçerik Üretme Botu, E-Posta Pazarlama Botu, Oyun Botu, Ticaret Botu, Instagram Takipçi Botu, Facebook Messenger Botu, Telegram Botu.
Laravel, CodeIgniter, PHP, Proje, Ücretli Script, Web Geliştirme, Backend Geliştirme, PHP Framework, Özelleştirme, Web Uygulama, Veritabanı Yönetimi, Web Programlama, Web Tasarım, Frontend Entegrasyon, E-Ticaret, Özel Yazılım, İnternet Projeleri, Veri Tabanı Entegrasyonu, Güvenlik, Ödeme Entegrasyonları