thekezzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabın keşfet erişiminin çok olması hitini değiştirmez. İnstagramdan kesfet banı yesen bırak 1k 300 500 hit anca çıkar, bunu senin malını kötülemek için söylemiyorum. Keşfet hesabına bu kadar pay biçilmesi saçma iyi formlar.
Öncelikle merhaba, konumu okuduysanız neden böyle bir fiyat istediğimi anlarsınız.Elimdeki söz hesabı hergün gelişen ve aktifliği artan hesap ilerisi açık hesap hesaba 18k gözü ile bakmayın yazdım çünkü şuan 18.4k hesap max 1 haftaya 20k.Takipçi arttığından etkileşimde artıcak.Sizin dediğinize göre keşfet banı yese etkileşim biter.Bu risk her sayfada var zaten benim hesabımda olabilceği gibi her hesaptada olabilir o zaman herkes fiyatı düşürsün ? Ayrıca söz hesabı çok hızlı büyüyen ve aktif kitle toplayan bir hesap türüdür.Bu yüzden hesap için istediğim fiyat budur.Fiyat kişiden kişiye yüksek gelebilir dediğim gibi acelem yok satılırsa satılır satılmazsa hiç sorun değil.İyi forumlar.

VoltSosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baltalamanın size bir yararı yok hocam. İlgileniyorsan bilgi istersin saçma geliyorsa usulca konudan çıkarsın. Nereden geliyor sürekli bu birilerinin baltalama merakı anlayamıyorum cidden.

Bu arada size de iyi satışlar hocam @onurcanhare;
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için 😊 Piyasayı takip etmeyip üstünkörü bir değerlendirme yapmış arkadaş ama sıkıntı yok 😊 İyi forumlar iyi günler dilerim.

bozel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat ve sayfa bilgisi iletirmisiniz?
Pm ile Bilgi Verilmiştir.

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşfet hesabı en hızlı takipçi kazanan hesaplardır. Aralıkta 3k aldığım söz sayfam şuan 11.3k oldu keşfet sayesinde. Keşfeti hafife almak saçmalık bu para da eder bu sayfalar kitlesi tutucu ve genç
Doğurudur hocam söz sayfaları aşırı keşfete yatkın ve keşfetten gelen kullanıcılar ise aktif genç kitledir.Gelen kullanıcılar çok fazla beğeni kaydetme yorum yaptığı için her postun keşfete çıkması çok muhtemel.Dün ilan açtığında 18.2 civardıydı ss aldığımda 18.3 olmuş şuan 18.5 e yaklaştı yani çok hızlı büyüyor herkes takipçi gözüyle bakıyor.Yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar dilerim hocam