UmitSari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi değil mi fiyatlar hocam
evet hocam baya iyi, bi kaç yere yazdım ürünün fiyatı +kargo fiyatı +alacakları komisyonları +gümrük vergisinin toplamı çıkartıp direkt paket teslim ücretini verecekler, bende ilk defa deneyeceğim bu şekilde eğer uyguna denk gelirse gayet işlevli

Edit : Amerikapostam.com'dan hangi ürünleri getirebildiklerine dair dönüş geldi
Alıntı

Merhaba,

Kısaca sitemizden bahsedeyim,
Amerika'daki istediğiniz tüm web sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz, amazon.com, ebay.com veya markaların kendi sitelerine direkt olarak tıklayarak sipariş verebilirsiniz. Size tayin edilen adres Amerika'da yapacak olduğunuz alışverişlerin gönderi adresidir. Ürün Amerika posta kutunuza ulaştıktan sonra size mail yoluyla haber verilir. Adreslerim kısmından Türkiye'ye gönderi adresinizi kayıt ettikten sonra kargo +gümrük ücretini ödediğiniz takdirde 6-8 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Haricinde benim için satın al servisinde siz istediğiniz ürün linkini, profilinizde benim için al bölümünden bize gönderiyorsunuz. Amerika içi bedeli hesaplayarak size teklif sunuyoruz. Benim için al komisyonumuz minimum $5 olmak üzere toplam bedele ek %10'dur. Ödeyerek onaylamanız durumunda, ürünü sizin adınıza biz alıyoruz. Ürün posta kutunuza ulaştığında, size mail olarak bilgilendirme yapıyoruz.

Türkiye adresinize gönderilmek üzere hazır bekleyen paketiniz için kargo gönderim bedeli ve gümrük bedelini hesaplayarak tarafınıza bildiriyoruz, ödemenizi yaparak onaylamanız durumunda Türkiye gönderim işlemleri başlatılıyor.

Gelen her paketinizin geldiği gün dahil olmak üzere 30 gün boyunca ücretsiz olarak depolama süresi bulunmaktadır. 30 gün bitiminde paketinizin ölçü ve ağırlık değerlerine göre günlük LBS başına $2 olarak ücretlendirilmektedir.

Kısaca yasaklı ürünleri paylaşmaya çalışayım;
Silah ve silah parçası, patlayıcı maddeler, kesici aletler, kimyasal maddeler, kozmetik, parfüm, ilaç, gıda, takviye gıdalar, tütün ve benzeri ürünler, alkollü ürünler, elektronik sigara, sıvı ürünler, toz ürünler, cep telefonları ve 500 gramdan ağır olan yazıcı kartuşları, bataryalar, tohum, canlı bitki ve hayvan tarafımızca gönderilemez.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa lütfen yazınız.

Keyifli alışverişler dileriz.