serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha öncesinde manuel çalışmıyor muydunuz.

Dediklerinize gelecek olursak. Algoritma hesabınız içindeki davranışları takip eder. O yüzden gerçek kişiymiş kişi davranın denilir. Bu sadece pinterest için değil tüm platformlar için geçerli. Ben yazınızdan anladığım kadarıyla siz biraz agresif çalıştığınız ve hızlı sonuç almak istediğiniz için başarısız oluyor olabilir misiniz? Manuel çalışıyorsanız sebat etmek gerekiyor. Pinterest için söylenilen süre minimum 6 ay. Bunu başarılı şekilde özgün pinterest çalışmaları yapan biri demişti.

Eski hesap yeni hesap olayına da pek gerçekci bakmıyorum. Etkileri var mıdır. Ehh. Onun haricinde yeni hesap açan kişi eski hesaba sahip kişiyi pekala geçebilir.

Eğer ki bilgisayarınız da bir pinterest hesabı kapandıysa sonra ki açacağınız hesapta kapanacak demektir. Kapanmazsa bile o hesap sürünecek demektir. Buna bildiğiniz üzere shadow ban deniliyor. Ne kadar özgün çalışırsanız çalışın. Bunu bizzat yaşadım çünkü. O yüzden vps alıp yoluma devam ediyorum. Onun haricinde ip değiştirip formatlayarakta iş çözülür müydü bilmiyorum ama garanti olsun diye bu yolu seçtim.
Bu işi spam yapanlarla duydum, haliyle. Başlarda pek ilgimi çekmemişti denemeler yaptıkça aha dedim. Öyle günde 1k pin felan atmıyordum 30 civarında pin ile 1-1.5 ay gibi sonuçlar: suyun rengi az çok belli oluyordu. Amacım deli gibi para kazanmakta değil, sadece uğraşıyorum. O nedenle enerjim bir tık fazla 1 kaç yazılım dışında diğer yazılımlara da bakındım, kendi çapımda. Şimdiler de daha fazla çamur atsam da suyun rengi değişmiyor. Uğraşıyoruz ama beyin fos bilgilerle doldu, işe yarayan 1 tane yok. Haliyle agresif olduk
Edit: Töre de Pinterest hesabına pek bakılmazdı bağla bağla geç, konuyu fikir vermek-almak için yazdım. Teşekkürler