Şimdi örnek olarak gündelik yaşamımızda bir iş sahibi olarak firmalara ve birçok kişiye özel teklif veriliyor Email yolu çoğunlukla aktif kullanılıyor tabii whatsappta var.

Ve Sorum şu ben Google Reklam Alanında hizmet veriyorum konum referanslarım var Ben Forumda analiz yaparak belirlediğim kişilere spam değil kesinlikle belirlediğim kişilere kurumsal bir dil ile özel mesajla yaptığı iş dalına özgü Reklam Teklifi İçin Whatsapp Yada Email istemem Sorun teşkil eder mi ?

Yani sonuç olarak spam değil herkese sürekli arka arkaya atmayacağım belirleyeceğim analiz yapacağım kişilere teklif için mesaj iletip iletişim kanalını isteyeceğim mail yada whatsapp sonrasında işine göre reklam sunumu ve teklifimi vereceğim bu yasakmı ?

Hemen Hemen Dünya'da kurulu olan tüm büyük işletmelerin satın alma departmanları var ve bu departmanlara mail yada fiziki olarak teklif - kartvizit - katalog bırakılabiliyor ve spam olarak değil aksine daha iyi birşey oluyor hem departmanda bilgileriniz oluyor onlar arayıp sizi bulmak zorunda kalmıyor hemde siz iş portföyünüzde ki kişileri genişletmiş oluyorsunuz burda da sanal olarak bu neden olmasın

Ve yine ikaz ediyorum arka arkaya 30 40 50 100 mesaj değil kibar kurumsal bir dille iletişim kanalı ile reklam sunumu ve teklifim olucağını bildiriyorum hayır da diyebilir evet de karar yine karşı tarafa ait.

Teşekkürler Hayırlı Sabahlar Herkese