Öncelikle konumu okuyan Abilerim Ablalarım Kardeşlerim hepinize merhabalar...
Şimdi meseleye gelelim 16 yaşındayım her şey bundan 1.5 yıl önce anne ve babamın ayrılması ile başladı sonra da ardı arkası kesilmeyen dertler.
Ayrılıktan 3 4 ay sonra abim kardeşim ve babamla istanbula taşındık kız kardeşim ise annemle kaldı.
Babam gerçekten çok iyi ve anlayışlı biridir hani derler ya çocuklarının okuması için gerekirse ceketini bile satar babam da cidden öyle birisi abim lisede bıraktı okulu şuan babamın umidi benim okul okumam.
Babam asgari ücretle çalışan biri abim de 1 ay önce falan işten ücretsiz izine çıkarıldı.
Bikaç gündür kafam allak bullak uyuyamıyorum tek düşüncem ne olucak halim ders mi çalışsam okulu bırakıp çalışmaya mı başlasam yani çok düşünüyorum.
Okulun ilk dönemi derslerle ilgilenmedim sürekli kripto paralara vs. kafa yordum derslerden geri kaldım şimdi de geleceğimi düşüne düşüne delireceğim yani okusam ne okuyacağım onun hakkında bile bi bilgim yok kafam kazan gibi konuyu buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
> Asıl soru: Geleceğim için ne yapmalıyım hangi mesleği seçmeliyim nasıl bi yol izlemeliyim..?
TEKRARDAN KONUMU OKUYUP CEVAP VEREN HERKEZE TEŞEKKÜRLER