Pinterest'te aklıma ne gelirse yaptım. Uğraştım debelendim olmadı. Farklı farklı özgün resim bulma denmeleri/farklı farklı pinleme yolları/fraklı yöntemler ve başarısız oldum. Artık manuel devam ediyorum, hesapların daha ivmeli davrandığını fark ettim.
Ve hiç denemediğim bir yol; pinlenecek resim, pinleme yntmi ve taktik dışında bir fikir aklıma geldi. Acaba sorun hesaplarda olabilir mi? Evet hesaplarda, hesabın gercekciliği kontrol ediliyor olabilir mi? Bu hesabı takibe(inceleme) alıp; beğendiği içerikleri repin yapıyor mu, gönderilen özel mesaja bakıyor mu, yönlendirmelere kulak asıyor mu, akış sayfasında rahatsız edenleri gizliyor mu, ona buna yorum yapıyor mu, takipleşiyor mu? gibi basit sorular ile bizi spamdan uzaklaştırmış olabilirler mi?
Denemek isteyen eski bir hesap ile yada bir kaç ay hesabı fırında biraz ısıttıktan sonra pinleme yapabilir.
Konuyu daha da güzelleştirmek için işe yaramayan yöntemlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Nasıl yapıldığını istemiyorum sadece fikir yeterli
İyi forumlar...