Şimdi moderatör gelcek konuyu silecek megatr hakkında şikayet açmak yasak forumda fakat dayanamadım açacağım.

Cevap: https://prnt.sc/xmdf5k

Sitenin 1 kez ftpsine girmediğim halde sürekli siteler bozuluyor bunu dile getirince yazılımcınız ile görüşün diyor "Ahmet İmamoğlu Bey"

Ticketde bahsedilen users.ini ve php.ini dosyalarını ben değil sistem oluşturuyor. Gelsin buraya logları paylaşsın benmi oluşturmuşum sistem mi oluşturmuş hangi IP adresi editlemiş o dosyayı bakmamış bide ters ters cevap verip hosta suspend atıyor.
Şu ülkede şu işi güzel yapan 1 tane firma yokmu ? Sürekli müşterilere karşı mahçup oluyoruz.

Shell Mevzusu: Shell dosyalarının hepsi .txt uzantılı. TXT uzantılı bir dosyanın nereye zararı olabilir ? O dosyalar atılmasın diye phplerde güncelleme yaptığım için oradalar.

%1 bile hakkı yok kapatmaya tamamen gıcıklık olsun diye yapıyor. Sürekli madur olan benim hem para ödüyorum hemde madur oluyorum hak mı bu ?