UYGULAMA SATILMIŞTIR

Uygulama linki : Ciddi alıcılara telefonda ile görüşmeden sonra verilecektir.Lütfen meraktan yazmayın niche bir sektör değil zaten.
Kategori : VPN
Yayınlanma zamanı : 26 Ağustos 2020
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : İkiside var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : 150-200 EURO ( %95 Admob - %5 Satın alma )
Fiyat :22.500 TL20.000 TL
İndirilme Sayısı : +30k İndirme ( Eylül : 814 + Ekim : 3429 + Kasım : 3513 + Aralık :4938 + Ocak 6969 )
Aktif Etkin Cihaz : 3.800
Değerlendirilme sayısı : 329 - Puan Ortalaması : 4.58
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik): Tamamı doğal indirmedir, 1 lira bile adwords reklam ile indirme alınmamıştır.

6 Aylık İndirme Grafiği

3 Aylık Admob Kazanç Grafiği

Uygulamam yaklaşık 6 aydır mağazadır ve her ay %20 civarında bir büyüme gösteriyor.
Kelimesinde neredeyse tüm ülkelerde 3-4 aydır ilk 5 tedir.Sıralamada olduğu kelimelerden günlük 300 indirme gelmektedir.
Günlük ortalama 5-7 euro admob kazancı var.Ayda 1-2 defa uygulama içi satın alma olur ve 20 euro da oradan gelir.
Aso için özel makale yazdırdım ve websitelerinden backlink almak gibi kendime has stratejiler uygulayarak sıralamada iyi bir seviyeye getirdim. 3 aydır çalışma yapmama rağmen geliri artık düzene girmiştir.
  • Gelirin bu seviyede kalması için bir çaba sarfetmeniz gerekmiyor.Bir yatırım yapmanız gerekmiyor.
  • Mağazada durduğu sürece kazandırmaya devam edecektir.
  • Kazancı yükseltmek isterseniz ABD lokasyonlu Yorum ve yıldız hizmetlerini kullanabilirsiniz.
Uygulamanın istatistiklerini yukarıda paylaştım.Ücret sizin içinde uygun ise iletişim numaranızı pm ile paylaşabilirsiniz.