Medyaspace.com olarak hizmet vermek isteriz sitemizi ziyaret ederek fiyatlar ve hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.
Konu sahibinin izni ile ben de yararlanmak isterim bu fiyat ise.
15 TL ye 1K Türk Abone satabilirim size ama bot aboneler olduğu için yarına 100 adet kalırsa teşekkür etmeniz gerekmektedir.
Benim kendi servisim Youtube %100 Türk Gerçek Abone | Anlık Başlar Doğal Artar | Max 1K = 100₺
Servis tamamen bana aittir pm atarsanız ödemeyi aldıktan sonra aboneleri göndermeye başlarım. 1K yı 4 gün içinde tamamlayabiliyor. Düşüş %1-5 arasında daha fazla olmadı olmaz da çünkü %100 Gerçek Aboneler.
Evet o hizmetimiz o fiyatta fakat düşüş yaşanabilir aynı kategoride aşağıda bir servis daha var o daha kaliteli ve garanti sağlanıyor 15 gün boyunca düşüş olursa telafi ediliyor efendim
Ucuz servislere herhangi birşey diyemiyoruz , hiçbir panel tahmin edemez bunu tam olsrak efendim
Hocam benim servisim diğer servisler gibi sistem tarafından gönderilmiyor organik olarak kendileri abone ol butonuna basıyorlar yani bu fiyata böyle bir servis piyasada yok. 500 Adet %100 Türk Gerçek Aboneyi 30₺ den gönderebilirim referans amaçlı.
semih beyden referans amaçlı abone alacağım teşekkür ederim teklifleriniz için pm den yazıyorum