oguzalppolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Medyaspace.com olarak hizmet vermek isteriz sitemizi ziyaret ederek fiyatlar ve hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.
karakalem99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izni ile ben de yararlanmak isterim bu fiyat ise.
semiih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 TL ye 1K Türk Abone satabilirim size ama bot aboneler olduğu için yarına 100 adet kalırsa teşekkür etmeniz gerekmektedir.

Benim kendi servisim Youtube %100 Türk Gerçek Abone | Anlık Başlar Doğal Artar | Max 1K = 100₺
Servis tamamen bana aittir pm atarsanız ödemeyi aldıktan sonra aboneleri göndermeye başlarım. 1K yı 4 gün içinde tamamlayabiliyor. Düşüş %1-5 arasında daha fazla olmadı olmaz da çünkü %100 Gerçek Aboneler.
Evet o hizmetimiz o fiyatta fakat düşüş yaşanabilir aynı kategoride aşağıda bir servis daha var o daha kaliteli ve garanti sağlanıyor 15 gün boyunca düşüş olursa telafi ediliyor efendim
Ucuz servislere herhangi birşey diyemiyoruz , hiçbir panel tahmin edemez bunu tam olsrak efendim
semiih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim servisim diğer servisler gibi sistem tarafından gönderilmiyor organik olarak kendileri abone ol butonuna basıyorlar yani bu fiyata böyle bir servis piyasada yok. 500 Adet %100 Türk Gerçek Aboneyi 30₺ den gönderebilirim referans amaçlı.
semih beyden referans amaçlı abone alacağım teşekkür ederim teklifleriniz için pm den yazıyorum