delummel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu süper teşekkürler öncelikle. Bir düğün fotoğrafı sayfam var, (ig: weddinglikya) yeni açtım 10 günde yaklaşım 700 organik takipçiye eriştim ama bu sadece takibe takip ile mümkün oluyor.

1- yeni açılan benim gibi sayfaların büyüme stratejisi nasıl olmalı? (iş güç durumlarından reklam bütçem maalesef yok)

2- etiket konusunu günlerdir makale olarak okuyorum, içerikler izliyorum, kimisi 5-6 adet yeterli diyor, kimisi ilk yoruma yazın diyor, kimisi alakası yok birbiriyle bağlantılı 30a kadar kullanabilirsiniz diyor, sizin önerileriniz nelerdir? Örneğin bir etiket etkileşimim 100lerde iken son günlerde 4-5 civarına düştü, devamlı değiştirerek güncelleyerek, popüler etiketleri girmeyerek deniyorum ama değişmiyor.

3- Büyüme stratejisyle alakalı altın nokta atışı önerileriniz nelerdir ? Bir rehber var mı öneri yapabileceğiniz ? (örneğin: yerli yabancı;blog,youtube,telegram,aplikasyon)

şimdiden teşekkürler !
1) bol özgün içerik üretmek her gün paylaşmak
2) 6 yı geçmeyin derim, resim ile alakalı içerik girmeye özen gösterin
3) yan sosyal medya uygulamaları ile instagram hesabını desteklemek, youtube kanalı, internet sitesi, tiktok gibi

SaMuSiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabın şifresini degistirmek icin mail istiyorum mail geliyor değiştirdiğim halde giriş yap diyorum hesabını güvene almak için yardim al tıklayın diyor. Hesap açık baska hesaptan aradığımda görünüyor hesap kapanmamış. Havada asılı kalmış bu konuda bilginiz varsa yardımınızı rica ediyorum.
web üzerinden deneme yaparmısın?

cankercoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabımda REELS özelliği yok. Başka bir profile girdiğimde REELS özelliği var ve görünüyor. Ben REELS videoları çekemiyor ve bu özellikten faydalanamıyorum. Nasıl getirebilirim bu özelliği?
Ayarlar > Sorun bildir açıklama yazarak gönderin.
Eğer bir kısıtlama engel yok ise hesabınıza gelmesi gerek.