RionLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kırmızı alarm gördüğümde yollarımı ayırırım diyorsunuz aşık olduğun insanla bazı kusurları görmezden gelirsiniz. Emin olun sevgili mod ile evlilik mod arasında dağlar kadar fark var sevgili iken evleneceğin insan olduğuna emin olur evlenirsiniz. Evlendikten sonra ise level 2 seviyesine ulaşıyorsunuz ilk 2 yıl tartışmalar ile geçer 2 yılı devirirseniz sağlam level 3 geçiyorsunuz bu seviyede evlilik oturur ama bu demek değildir benim az önce anlattığımı es geçeceğini. Tekrar belirtmek isterim sevgili ile evli bir çift arasında dağlar kadar fark vardır
Hocam, benim düşüncem şu: Eğer evlendikten sonra huzurlu yaşayamayacaksam niye evleniyim? Kadınlar, her zaman erkekleri test eder ( bazen bilinçli bazen bilinçsiz ) bunun sebebi ise çevresinde ki en iyi erkeği kendine çekmektir, doğru eşi bulmaktır. Doğada da böyle işler bu. En güçlü erkek aslan dişiyi alır vs.
Bu testleri geçemezsen, zehirli bi ilişkiye doğru yön alırsın, geçersen seni kralı gibi görecektir, yani beyaz atlı prensi olarak.
Bu testleri geçemeyen erkekler genellikle friendzone düşer, aldatılır, köpek muamelesi görür. Cidden böyledir, mesajlara cevap vermez, senle ilgileniyor gibi yapar ama başka erkeklerle takılır. Evlilikteyken bile bir çok test devam eder eğer sen bunları fark edip atlatamazsan cehennemi yaşarsın.

Örnek test;

Kadın : Sesin çok kötü, aynı karga gibi
Erkek : Ya aslında öyle değildir niye böyle dedin ki ? ( yanlış cevap ) olması gereken şu tarz : Teşekkür ederim o ses türkiye ye katılmayı düşünüyorum, sence şampiyon olur muyum ?
(Mantık hep böyledir, hep eğlenceli olup bu testleri savuşturursun)

Örnek Buluşmaya Çağırma Diyaloğu ;

Erkek : Ne zaman müsaitsin o gün buluşalım ? ( Yanlış. Ne zaman çağırırsan gelirim mesajı verir. )
Olması gereken şu : Pazar günü müsaitim, bi kahve içelim, sonra da sahile geçeriz.
Olması gereken şu : (Arayarak) Çarşıya iniyorum, hadi atla gel sen de bi kahve içelim.

Örnek test ;

Kadın: Bugüne kadar kaç sevgilin oldu ? kaç kızla yattın ?

Erkek : Kağıt kalem getir, düşüneyim yazacağım.
Erkek : Hafızam o kadar güçlü değil, bi b12 hapı alayım en iyisi ben.

Bir erkek olarak senin de kriterlerin olması gerekiyor.

Örnek:

Güzel bir kızsın, fakat güzelliğin dışında ne gibi özelliklerin var? ( bi kere deneyin dumur olacağını göreceksiniz )

Kadınlar, ömür boyu test eder, geçersen kralsın. Geçemezsen allah başka dert vermesin.
Bu saydıklarım ömür boyu karşınıza gelecek sorulardan bir kaçıdır sadece. Bunları yaparken doğal olmazsan onu da anlıyorlar İlk başta yapıyormuş gibi yapın bunlar zaten size yapışacak, alışacaksınız.

Güzel kadınlara iltifat etmene gerek yok. O da biliyor güzel olduğunu, dışarıdan 1000 kişide bunu ona söylüyor. Gereksiz iltifata son, Gereksiz kaprise son diyorsanız bunları öğrenmek zorundasınız.

Hocam, senin için diyeceğim de testleri fark etmeye bak, ezdirme kendini, ipleri eline al. Eğlenirken eğlendir.