Hocam ciddimisiniz ya?
cidden YERLİ olmuş tebrikler. Google Seo yapan arkadaşlar dert etmeyin! Com.Com.TR'de de çıkarsınız!!!
Yani googlenin altyapsını kullanarak bir arama motoru yaptık demeniz gerçekten şahane. arkadaşlar arama motoru demek ne ararsanız bulabiliceğiniz bir araç anlamına geliyor demek değildir sadece, arama motoru demek özgün içerikleri bir birinden ayırabilicek yapay zeka demektir. Bunun gibi bir google atyapısını yani bizim dilimizde google scraper olayını kullanarak 1 saate koldlarsınız 1 SAAT ! Web sitelerin verilerini alexa.comdan çekip kendi içerinizdeki seo durumunun puan sistemine göre yapmadığınız sürece sınıfta kalırsınız sınıfta!
Hele birde kendi sitenize backlink vermeniz yok mu . Gül gül öldüm!
güzel türkçeme takılcak olanlar içinde arkadaşlar takmayın bu kadar. Yazılar sizler düzgün bir şekilde iletişim kurun diye var yarış için yok.

tekrardan not: diyiceksiniz ki bu seferde ben çok arama yaptığım zaman google bana doğrulama çıkartıyor. güzel kardeşim scraper mantığı zaten googlenin vermiş olduğu search api keyi ile çalışıyor yani siz googleden birşe yazsanızda aynı sonucu alıcaksınız burdanda ne gerek var o zaman buna!