Pis falan sanmayınbeni fakat 8 lira su kullanmışım, 47 lira fatura gelmiş. 33 lirası katı atık toplama bedeli, 6 lirası çevre ve temizlik vergisi.
İş yerimi kapatmak durumunda kaldım, Sanayi Sicil ceza kesmiş beyanda bulunmadığım için, iş yerim 5 aydır tasfiye sürecinde, 800 lira olan ceza 1620 olarak zamlanmış. İş yerimi kapatmak için ticaret odasına, notere, defter tasdik falan şimdilik 10 bin lira para harcadım, henüz kapanmadı devam ediyoruz. (her ay muhasebe, damga, kurumlar ödemeye devam) BATTIM VE PARA AKMAYA DEVAM EDİYOR
Elektrik ve doğalgaz zaten pandemi süreci yüzünden geçen yıla oranla otomatik yazılıyor, 3 gün çalışmamıştır 263 TL bu ay gelen.
İş yeri sahibi olduğum için bağkurluydum, kapatmaya yakın arkadaşımın şirketten sigortalı gösterdim kendimi aylık 2900 TL sigorta yatırdım, işten çıkarma yasağı uzadıkça cepte para kalmadı haliyle istifa verdim, işsizlik maaşıda alamıyorum, hastahaneye gidip göz muanesi olayım dedim 400 lira ücret çıkardılar (karşıyaka göz), onu da olamadım.
F3rh4t hocam bende içimi dökmüş olayım dedim.