Konu sahibi arkadaş hadi senin sigortan yok diye muayane ücreti alıyorlar. Benim sigortam var malulen de emeklıyım. 3 Ay önce eşim doğum yaptı. Doktor bir reçete yazdı dedıkı krem bebek için tamam dedım eczaneye gittim 306 lira istediler dedımkı recetesiz ne kadar 6 lira felan dedi dedim bu 300 lira ne oluyor eczacının bana dedıgı laf unutmadım unutmam da artık dogum parası abi dedi. Yani diyolar ya saglık sistemimiz ücretsiz diye sigortalı da olsan sigortasız da olsan arada bir şey değişmiyor. Hastanede almıyor ama eczanede alıyorlar. Kısacası ücretsiz olan birsey yok sigortan da olsa özel sigortan da olsa bir şekilde bir yerden alıyor. Merak edıyorum daha ne kadar dayanırım yada dayanırız. Keza hastanede ekstradan hastanenın ozel olarak istedıgı vsleri saymıyorum. Bir çok arkadaş bana diyecekki özele mi gittin yok devlet hastanesi sezaryan mı dıyeceksınız o da yok normal doğum.
Dipnot: 1 hafta kaldı eşim ve bebeğim hastanede onu da farklı reçete ile ödemesini aldılar. Bu arada bazı arkadaşlar diyecekki Cimere bildirdin mi vs Alo 184 ü aradım ordaki bayanın bana dediği normal bunlar.
Kalın Selametle.