- Banka, ilk taksit gecikmesini telefon, mesaj, e-posta gibi iletişim araçlarının bir ya da birkaçını kullanılarak bildirir.
- Kısmi ödeme yapıldıysa, yine gecikme sayıldığı için iletişim kanalları ile bildirim yapılır.
- Bu gecikme Kredi Kayıt Bürosuna gönderilir ve geç ödeme tüm finansal kurumlar tarafından görülür.
- Genellikle ilk iki taksit ödenmemesi durumda, kayıtlı adrese ihbarname gönderilir.
- İhbarnamede verilen süre sonunda ödeme yapılmaması durumunda (genellikle bu süre 30 gündür) yasal süreç başlatılır.
- Yasal süreç başlatılması ile kredi dosyası bankanın ilgili avukatı veya bazı bankalarda takip birimlerine aktarılır ve bu süreçten sonra banka ile değil, bu birim veya avukat ile muhatap olunur.
- Bu sürecin başında genellikle haciz işlemleri de başlatılmış olur.
- Kredi borcunun ödenmemesi veya haciz yolu ile tahsil edilememesi durumunda, çoğu banka kredi borcunu BDDK tarafından lisanslanmış varlık yönetim şirketlerine devreder.
- Varlık yönetim şirketlerine devir işlemi, yasal işlemler başlatıldıktan genellikle bir yıl sonra yapılır.
- Bu süreçten sonra alacaklı varlık yönetim şirketi olur ve borcu onlar takip etmeye başlar.
Bu neymiş böyle ya :d tefeciler daha anlayışlı