PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, woocommerce için mesafeli satış sözleşmesi eklentisini millet piyasada 200-250 TL ye satıyor ve mecbur çünkü piyasada böyle bir eklenti yok. Kargo entegrasyonlarını firma başı aylık 100 TL gibi bir ücretle sunuyorlar. Siz woocommerce için kargo entegrasyonu + sms(Ücretli) şeklinde sunarsanız uygun fiyata kesinlike satış olur. Zaten kargo firmaları apilerini kolay kolay değiştirmiyor. Bir kere yaparsınız azda olsa bir kar getirir ama sürekli getirir. Şahsen abime şuan woocommerce site açtık yakında reklama çıkacağız çok uygun bir kargo entegrasyon modülü olsaydı cidden alırdık. Ama yıllık sadece 1 kargo firması için 1000 TL vermek mantıklı gelmiyor. Mesela yıllık 500 TL kullanım + sms ücreti olsaydı kesin alırdık. Çok uygun bir fiyat bu fiyata yapmam demeyin. Woocommerce paltformlarının çoğu startup e-ticaret projeleri için kuruluyor bu nedenle adamın cebinde zaten para yok manuel yapabileceği birşey için para vermiyor ama cidden uygun olursa herkes verir sürümden kazanabilirsiniz.
Aslında yazdığınız fiyatlar çok uygun x bir e-ticaret sitesine from x to x yani Türkiye'den alım Amerika'ya gönderim veya Rusya'dan alım Türkiye'ye gönderim modülü kurduk her ülkede firmanın bir deposu var bu modülü 15.000$'a yazdık kendilerine.

İngiltere'de bir e-ticaret firmasının kargo modülü entegrasyonunu yaptık atıyorum Fed-ex seçti müşteri ürünü aldı otomatik olarak kurye talebi oluştur kısmında ki bilgileri yazılım dolduruyor sizin söylediğiniz termin tarihi yani sisteme eklediğiniz kargo günü fedex'in sistemine düşüyor kurye çağırma bildirisi kurye o gün geliyor alıyor vs. böyle birkaç değişkenli bir modül kurduk bu da 10.000$'dı fakat biz tek seferlik alıyoruz bu fiyatları kuruyoruz bitiyor sadece atıyorum Fed-ex kurye talep et kısmında ki kutucuklardan 1 eksiltti atıyorum Ad-Soyadı kaldırdı biz o konuda o düzenlemeleri tek yaparak bakım hizmeti veriyoruz....

O yüzden türkiye de aslında fiyatlar çok ölücü derecede dediğiniz fiyatlar nerdeyse bedava en azından benim elimi kaldırmayacağım türden