ben de eşikli bir reklam açtım,
deneyimlerim: Bulunduğum sektördeki ads reklamlarının %90 ını ben veriyorum, yani diğer reklam veren kişilerin de sitelerini ve ads panellerini ben açmışım, kim ne kadar harcıyor, kim ne kadar parayla kaç saat reklam veriyor reklamı ne kadar üstte duruyor, ortalama tbm nedir hepsini görüyorum,
ortalama 150 lirayla tüm gün yukarıdalar, tıklama başı maliyet 5-6 lira
ben ise eşikli hesapla 2-3 saat reklam sıralamasında kimi zaman altta kimi zaman ortada gezinerek 30 dolar harcıyorum, aldığım telefon sayısı 1-2 taş çatlasın 3
Sonuç olarak
bir müşterim, abi dünyanın bütün uyanıkları birleşse google yi kandıramazlar demişti bir ara, eşikçiler google yi kandırdığını zannediyor ama google yine hoplattı

nasıl mı tıklama başı maliyet yükseldi, parasıyla reklamverenlerin reklam maliyeti arttı, piyasa kızıştı, google ye daha çok para aktı, bunu da eşikçiler sayesinde yaptı, istese eşik olayını 2 dk da bitirir ama millet bu maliyetleri kanıksadığında bitirecek, ve eşik olayı tamamen bitecek, ondan sonra şu rekabet ortamında indir maliyeti indirebilirsen, ayrıca eşik olayında bir numara yok, verim diye bir şey yok, maksat piyasa kızışsın.