emrahe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında oraya fit olarak gitsen de alışma süreci olacak ham gitsen de. Benim önerim eğitimde istekli olman. Aksi taktirde fit de olsan isteksiz olduktan sonra işkenceye dönüşür. Eğitimler ağır, zorlayıcı. Kmlerce çanta ve başında kompozit başlık elinde hk33 ie yol yürümeye hazır ol. Mutlaka bir kafadengi badi bul yoksa herkes kendi derdinde olacağından sana kimse destek çıkmayabilir. Yürüyüşlerde kesinlikle içlik vesaire giyme. Ayrıca vücudun her eğitimden sonra aşırı derecede yorgun düşecek mutlaka yemek ye. O zaman öyle de böyle de geçecek ama geçerken eziyet olmasın. Tek önemli etken istekli olman. Ben orda istekli sanıpta ağlayan kaç tane fit ve kuvvetli arkadaş gördüm. Psikolojin ne kadar kuvvetliyse o kadar rahat geçirirsin
aynen hocam istek çok olması lazım ki hem hayal kırıklığı hem zorlanma olmasın içlik giymem zaten gideceğim zaman yaz olacak mayıs ayı gibi eğitimlerden sonra askeriye de yemek verilir pişman olmamak için sıkı düşünüp hizmet tercihi yapmayı düşünüyorum

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta önce Eğirdir Dağ Komando okulunda Subay-Komando Temel Eğitimi aldım.
Anladığım kadarıyla sen er-erbaş olarak askerliğini yapacaksın.
Komandoyu tercih etmene gerek yok, sormak istediğin varsa da sorabilirsin özelden.
pm ilettim hocam teşekkürler