He eslik bir durum değil hocam zaten youtube üzerinden bakmıştım yine bakacağım
Asteğmen çavuş olayları askeriyenin her bölümünde birliğinde olabilir hocam o şansa kalmış birşey
O eğitimleri aldıktan sonra çok normal hocam dışarda yapılan eğitimlerin 2 3 katı ve dediğiniz gibi de hem askerlik kalmadı hem terör diye bir şey
Gece nöbetlerinde hiç sıkıntı yaşamam uyku problemim zerre yok
Herkese çıkmıyor hocam onu biliyorum 6 aylık süreçte de komando olmayı seçebiliyorsun duruma göre 2. 6 ayda yapabilirim
Psikolojik olarak sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Muhtemelen sabır konusunda da sorun olmaz benim isteğim oraya gitmeden önce kendimi burada hazırlamak ham şekilde gitmek istemiyorum orada ekstra zorluk çekmiyim diye önerebileceğiniz bişey var mıdır?
Aslında oraya fit olarak gitsen de alışma süreci olacak ham gitsen de. Benim önerim eğitimde istekli olman. Aksi taktirde fit de olsan isteksiz olduktan sonra işkenceye dönüşür. Eğitimler ağır, zorlayıcı. Kmlerce çanta ve başında kompozit başlık elinde hk33 ie yol yürümeye hazır ol. Mutlaka bir kafadengi badi bul yoksa herkes kendi derdinde olacağından sana kimse destek çıkmayabilir. Yürüyüşlerde kesinlikle içlik vesaire giyme. Ayrıca vücudun her eğitimden sonra aşırı derecede yorgun düşecek mutlaka yemek ye. O zaman öyle de böyle de geçecek ama geçerken eziyet olmasın. Tek önemli etken istekli olman. Ben orda istekli sanıpta ağlayan kaç tane fit ve kuvvetli arkadaş gördüm. Psikolojin ne kadar kuvvetliyse o kadar rahat geçirirsin