sivas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yer yer degısmekle birlikde komonda egitimleri daha sıkı oluyor. Heves etmekle olmuyor youtubede komondo acemi egitimlerine bak gozun kesmezse kendini hırpalama
He eslik bir durum değil hocam zaten youtube üzerinden bakmıştım yine bakacağım

KokainUHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komando Olma Git Normal Piyade ol KOM.P.Er olma ben 2 ay oldu askerden geleli komando olarak yaptım o eğitimleri herkes kaldıramaz bide uyuz bi asteğmen ve astsby asçvş varsa sana orayı ızdırap ederler
Asteğmen çavuş olayları askeriyenin her bölümünde birliğinde olabilir hocam o şansa kalmış birşey

kuzeyturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askere gittiğimde 57 kiloydum.. Komando olarak izmir foçaya gittim. Kondisyonum makina gibi oldu 3 ay sonra acemilik bittiğinde 70 kilo olmuştum. Sonra bingöle gönderdiler. Acemilik çok ağır eğitimlerle geçti, usta birliği ise yediğimiz baskınlar nedeniyle acılarla geçti. Anlatıp seni soğutmak istemem çünkü bende hatırlamak istemiyorum. Şimdi askerlik değişti, eskisi gibi terör kalmadı, zaten karakollarda yenilendi, umarım hakkında hayırlısı olur.
O eğitimleri aldıktan sonra çok normal hocam dışarda yapılan eğitimlerin 2 3 katı ve dediğiniz gibi de hem askerlik kalmadı hem terör diye bir şey

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende komando olarak yaptim.hergun spor egitimi oluyordu.Egitim,nobet,yuruyus vs bu tarz seyler.
Gece nöbetlerinde hiç sıkıntı yaşamam uyku problemim zerre yok

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay normal Er olarak gidip gelmeyecek misiniz hocam?
Jandarma komando olarak yaptım. Sistemden komando seçtim. Şansa çıktı. Ama herkese çıkmayabilir. Sonra belirli süre içerisinde Jandarma Trafik olarak görevimi sürdürüp tezkereyi aldım.
Herkese çıkmıyor hocam onu biliyorum 6 aylık süreçte de komando olmayı seçebiliyorsun duruma göre 2. 6 ayda yapabilirim

emrahe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komando olarak yaptım. Komando temel eğitimi bile candır. Ama bunu kaldırmak için de sabırlı, psikolojik olarak güçlü olman lazım, fiziksel olarak kuvvetli değilsen bile eğitimler kuvvetlendiriyor. En önemli husus psikolojik olarak hazır olman aksi taktirde bir an evvel bitse de gitsek diye ağlarsın.
Ben hiç pişman değilim.
Psikolojik olarak sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Muhtemelen sabır konusunda da sorun olmaz benim isteğim oraya gitmeden önce kendimi burada hazırlamak ham şekilde gitmek istemiyorum orada ekstra zorluk çekmiyim diye önerebileceğiniz bişey var mıdır?