Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araca km kontrolü yaptırdınız mı? Bu aracın 118 bin km’de olma olasılığı çok çok düşük.

Güncelleme:

Aracın km'si düşürülmüş. Şikayet konusu açmasaydım onu bile bilmiyordu konuyu açan arkadaş.

Şikayet konusunda şu şekilde belirtti sonradan ama konuya bile eklememiş. Bu tarz satıcılar yüzünden insanlar aldığı araç sonrasında mağdur oluyorlar. Km düşürüldüğünü bilmediğini söylediğinde iyi niyetle karşılaşmıştım ama yinede konuyu güncellememesi gösteriyor ki güvensiz bir profil. Umarım kimse mağdur olmaz.
güzel hocam öncelikle şunu belirteyim satan arkadaşla hiçbir şekilde bağlantım ilişkim yoktur tanımam etmem sizde izin verirseniz size bir soru sormak istiyorum bu aracın 118 bin km de olma şansı yok yazmışssınız bu yorumunuzu km sorgulaması yaptıktan sonramı yaptınız öncemi yaptınız yada neye göre yaptınız ( aracın iç aksamları - koltukların yıpranmışlıgı gibi herhangi bir detay resimi yok - olsada günümüzde 2021 yılında bunların resterasyonunu sağlayan birçok firma mevcut ) bi fikrim yok ama gerçekten merak ettigim forumda gördüğünüz bir aracın km sorgulamasına (9.5 tl ) vericek kadar neyi merak ettiniz ilginiiz çeken ne oldu onu merak ediyorum lütfen yanlış anlamayın kötü niyetle sorulan bir soru değil bu yanlış anlaşıldıysamda şimdiden özür dilerim