Ben bu tarz işlerin geneline karşıyım. Bana kalsa yasaklansın, hatta hesap satışı da yasaklansın. İllegal lisans satışı da yasaklansın. Ama birileri gelecek biz oradan "ekmek yiyoruz" diyecek. Yemesinler öyle ekmek, legal kazançla da yeniyor o ekmekler.
İllegal ve haksız kazancı savunan 1 kişi bile olmamalı burada, ama bu benim kişisel görüşüm tabi. Bunun tersi isteniyorsa, haksız ve illegal kazanc savunulacaksa ben sadece tepki gösterebilirim.
Ben mi konuyu yanlış anladım acaba ? Konu "cloaker kullanımı" değil mi? Yoksa faturalandırılmalı hesapların kullanımı, 1 siteye 10 cloaker ile full kendi reklamları olması mı ?
Benim yorumlarım sadece cloaker kullanımına karşı. Cloaker kullanımıyla illegalin haksız kazancın ne ilgisi var anlayamadım. Takipçi gönderilen hesaplar çalıntı mı ? hayır. panel gönderimleri bu adamlar bu panelleri kullanırken havuz sistemi olduğunu bilmiyorlar mı biliyorlar. Veya neden adwordsde vb. İnstagram Takipçi Satın Al gibi kelimeler yasaklı değil? Burada tam olarak haksız kazanç, illegal vb. durum nerede?