masifmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir sürü yardım edebelicek kurum var bırak onlar üzerinden yardım edilsin. siz ilgilenirseniz sonunda maddi manevi zararlı çıkacaksınız. Muhtaç olan aklı başında insanlar nete oyuna instagrama girip yazı yazmaz. çocuk yaşta evlendiği için ruhsal dengesi bozuk olabilr bu ihtimalleri göz önüne alıp öğüt verip kendi haline bırakın. Sizin yaş kaç hocam bu arada
Ben 21 yaşındayım hocam, maddi manevi hiçbir sıkıntım yok. Yatırımcıyım ben bende para göndermiyorum zaten hocam Buradan para istemeye de gelmedim. Bu konu hakkında ne yapabilir saçma sapan işler yapmasın diye yorumları atayım dedim de tüm yorumlar erkektir *********** yazıyor atamadım hiçbirini kıza 😁
Bir tek öğretmen hocamızın tefeci yazısını attım. Neyse artık sınava girdikten sonra hortlatırız bir daha konuyu
Bu arada psikolojisi zaten bozuk ilaç kullanıyor bunları da belirtmişti. Son ses kaydı da halisülasyonlar görüyorum artık demişti.
Bu abaz. avlama işlemini bende eskiden çok yapıyordum sosyal mühendisliği çok iyi bilirim daha sonra pişman olup bıraktım ama şuan ne yaptığımı da biliyorum yani.

Komple olayı yazsam buraya 1 saate zor yazarım kısa yoldan kestirme yazdım.