Benim anlamadığım tefeciye gidip test kitabı için para mı istiyor? Yani tefeci de böyle küçük bir meblağ için bu kişinin kendisine ulaşmasına karşı çıkmıyor mu? Dostum aklımda çok soru işareti var bu olay hakkında, ilçenin kaymakamına gitse en az 50 çeşit kaynak verirler. Okuduğu okuldaki hocalarına söylese , hocalar bir şekilde twitterdan, derneklerden, vakıflardan ayarlar getirir. Ancak tefeci ismi kullanılması tamamen ergence bir hareket gibi. En fazla komşusundan para istemiştir, komşusu da 2 hafta içinde ver yoksa babana söylerim demiştir. Yani böyle bir mevzudur ve bunu kendince de tefeciliğe yoruyordur. Dikkatli olmanı öneririm, iyiniyetin umarım suistimal olmaz.
Hocam kız zaten çok çocuksu.
Tefeci ne demek belki onuda bilmiyor zaten ben ondan ciddi misin dedim, ayrıca liseyi geçen sene bitiriyor hocam daha sonra evlendiriliyor. Şuan sadece hazırlık.
Tefeciden deneme istemiyor. Ortada tefeci felan yok.
Para falan da istemiyor, benden de istemedi. Kimseden para istemiyor zaten. Yani göndersem 1000 tl önceden hadi gene bunu kazıklıyım der gene yazar da bazen yazdıklarıma bile cevap vermiyor. Ortada bir para mevzusu yok yani dolandırılmalık bir olay yok

Ben sadece ilk Tanıştığımız da gönlü olsun diye 50 TL yollamıştım o kadar. Ki onda da para istememişti. Ben kendim öylesine yollamıştım. Al bunla test alırsın diye harbiden de alıp fotoğraf çekip atmıştı. Hani gidip instagram da felan paylaşsa tamam da bir tek bana anlatıyor. Ben sadece konu açtım ne yapabiliriz diye para istemedim ki zaten hocam 😇