bunları yazan kesinlikle bir kız olamaz. yazış şekline baktım kesinlikle muhtaç bir insan değil. Kızlar bir kere lanlı lunlu konuşmazlar. Aynı bir erkek gibi yazmış ayrıca tefeci mevzusuna gireyim. Devlette kadrolu öğretmenim. Maaşım var. 15 bin TL için tefeci aradım bulmak hiç kolay olmadı. Tefecilik kanunen suç olduğu için tefeciye ulaşmak çok zor çünkü polisler de müşteri gibi yaklaşık tefeci arıyorlar. Neyse bulduğum kişiden 15 bin tl istedim arabamı alacağını parayı verene kadar onun elinde kalacağını söyledi noterden arabayı ona devretmezsem para vermiyor, diğer bir tefeci de 1 milyon liralık senet artı tüm gmail ve edevlet şifrelerim ile banka kartlarım ve online bankacılık şifrelerimi ve telefonumu istedi. Diğer tefeci daha da komik 15 bin tl vermem için önce ona 20 bin tl vermemi o parayı çalıştırırken bana 15 bin tl borç vereceğini söyledi. Ben neyse yılmadım tefeci aramaya devam ettim. Diğerleri de hep arabayı rehin almak istedi. Neyse ilin sonunda devlet memuru olmama rağmen düzgün bir tefeci bulamadım. Parayı bulamadığım için sonuçlarına katlandım. Şu an eşim ayrıldı benden evleri ayırdık hayatım değişti herşeyim yıkıldı. Belki tefeci bulsam yıkılmayacaktı ama kaderimizde varmış diyelim. Şimdi kız arkadaşına söyle bulabiliyorsa tefeci bulsun ama tefeciden para alabilmesi imkansız diyeyim eski Türk filmlerinde olduğu gibi kıza seninle birlikte olayım borç para vereyim mevzusu da yok yani. Kızın elinde taşınır taşınmaz para eden bir malı yoksa tefeci asla ona borç para vermez rahat ol.