R10'da her gün ortalama 1250 konu açılıyor ve bu konulara 10bin 500 civarında cevap yazılıyor. Bu içeriklerin çoğunun tabi ki ilgi alanınıza girmesini ve her içeriğin size bir şey katmasını bekleyemezsiniz. Forum'lar ve sosyal medya platformaları yapıları itibari ile bu şekilde çalışırlar. siz instagram hesabınızda duvarınıza düşenlere baktığınızda da her gönderiyi beğenmiyorsunuz ama buna yapacak tek şey kaydırmaya devam etmek. Belki kullanıcıyı engellersiniz, bel ki r10'da kategorileri engellersiniz. ama yine de platformu işinize yarayacak şekilde kullanmaya devam edersiniz. Bu ve benzeri konularda benimde hoşuma gitmeyen içerikler olabiliyor. Aradığım bu değil deyip geri dönüyorum. (bazen bende kendimi zor tutuyorum cevap yazmamak için, bazen tutamıyorum.) Gece geç saatlerde bile ortalama çevrim içi üye sayısının 20binlerde olduğu bir dönem yaşıyoruz. Hoşunuza gitmeyen konulara bir de cevap yazarak hem sinir sisteminizi bozmak hem de diğer arkadaşları rencide etmeye gerek yok nacizane... Dediğim gibi sizin hoşunuza gitmeyen içerik başka kullanıcıların hoşuna gidiyor, herkesin zevk alacağı şekilde kullanma hakkı var forumu.