diziroman.com
freedizi.com
tatilevi.net
tatilgurmesi.com
ucuztelefonlar.com
birreklamver.com
yemek65.com
acilhesap.com
acilbilgiler.com
birhaberimizvar.com
isthaber.net
tematurkiye.com
oyunoynamayeri.com
androidkulubu.com
turkblockchain.net
sinemanostaji.com
faturapaneli.com
smm-liderpanel.net
bihediyelikesya.com
birbirinden güzel değerli domainler

şahsen ben proje yapıcak olsam ;
1-faturapaneli.com : faturaları online ödeyebileceğimiz bir site scripti kurar yasal olarak siteyi açardım bu zamanda kendizinizi kısa sürede duyurup çok iyi kazanabilirsiniz

2-tatilgurmesi.com : Turistik ve tatil yerlerini tanıttığınız özgün bir vlog olabilir özellikle kendi ziyaretlerinizden kareler paylaşmanız + youtube ile beraber yürütmeniz max 1 yıl sonunda bedava tatil + tanıtım ücreti kazandırıyor hale gelmeniz olası

3-acilhesap.com : Online hesap satış sitesi kurulabilir insanlar gelip ücretsiz ilan verir ve siz aracı olarak %10 kar alabirsiniz birnevi itemci , oyunfor gibi

4-tematurkiye.com : codecanyon vs gibi yerlerden temaları alıp türkçeleştirerek satabilirsiniz.
5-oyunoynamayeri.com : html tarzda bir oyun sitesi kurabilirsiniz reklam getirisi güzel olur bence

6-tatilevi.net : turistik beldelerdeki emlakçı + yerel halk ile konuşarak villalarını kiraya verebileceğinizi söyleyebilirsiniz hem onlar kazanırken hemde siz fazlasıyla kazanabilirsiniz

sadece reklam ve çevrenize bakan bir iş
Org 16:00-18:30
Com ve net 21:00-22:30 aralığında düşer
Backorder girilmesi durumunda firmalar saliseler içinde yakalar.
Dip not : Ülkelerin ve kayıt kuruluşlarının Saat farkından dolayı 1-2 saat oynama olabiliyor.