befy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet çünkü senin gibi beleşçilerden çok sıkıldık forumca. parasını madem verip almıyorsun, bari gidip yazmasını öğren. böyle bir aymazlık olabilir mi? hem ayran dökülmeyecek hem de yoğurt ekşimeyecek.
muhalefet gibisin yeminle 4 yaşında çocuğa anlatır gibi anlattık yok yine beleşcilik diyorsunuz.
sizene ? veya sanane ? seni bu posta yorum yapmaya iten satış yapamaman ve insanların birbirine yardımcı olmaya çalışmasından sanıroyum sanırım sizin ciddi sorunlarınız var.

kimin nerede nasıl ve ne gibi bir konu çıcak size sormayacak formun kuralları formun modları hatta adminleri var.
sizi cok kez uyarmama rağmen gereksiz yorumların ile konumu baltalayıp baltalamaktan ziyade caresizce yorumlarını atıp kitletiyorsunuz sanırım uzattıgınız taktirde istenmeyen yerde durmanızı modlara bildirmem gerekicek.

sizi tekrar uyarıyorum sizi ilgilendirmeyen konulardan uzak durun mhtarsanız modluga başvurun sanırım başvurdunuz ve yetersizliğiniz yüzünden alınmamışsınız.
git başka postları baltala dostum gereksiz yorumlarını bildirmek zorunda bırakma beni

(DAHA NE KADAR KALIN YAZMAM GEREKİYOR ALGI İÇİN ?)

VAZİFESİ OLMAYAN LÜTFEN GEREKSİZ NEFESİNİ POSTA BULAŞTIRMASIN LÜTFEN