şu forumda en ölü satılan script bile 100tl'den aşağı değildir.
https://codecanyon.net/item/toto-vpn...b-ads/27640849 bu link direkt sizin eklediğiniz linklerden bir tanesi ve fiyatı $16. ben bu forumda yıllarca ticaret yaptım, ticareti de buradan öğrendim. forumu güzelliğinden uzaklaştıran benim gibi objektif yorum yapan insanlar değil, sizin gibi fiyat düşürücülerdir hocam.
hala gereksiz ve göreviniz olmayan yorumları yapmaktan kaçınmıyorsunuz.
hocam size alıntı yaparak alıntıladımda kullanmayan işine yaramayan atıl olan mutlaka vardır paylaşabilirmi dedim. sizin derdiniz ne ? neden yazılanları hala okumadan kendinizze görevli hissediyormuş gibi saga sola yorum yapıyorsunuz ?
sizene isteyen verir isteyen vermez ek olarak bu ticaret konusu değil ticaret konusu olsa bana fiyat verin derdim ben burada kullanmadıgınız ürün varsa diye konu açtım.
ilginize teşekkür ederim ama üstünüze vazive olmayan şeylere bence karışmayın. ne kadar ticari olsada bu forum yardımlaşma formudur.
o attığım linklerde fiyat için değil örneklemelerdir. rica ediyorum benim konularımda vazifeniz olmayan yorumlar atmayınız bu yorumu yazmak için bile birkaç dakkamı çaldığınızı bildirmek isterim.
aynı hataları lütfen yapmayınız teşekkürler iyi günler.
POSTUN TAMAMINI OKUMADAN YORUM YAPMA @befy; DOSTUM