Kesinlikle! Yalnız upwork ABD dışında hesap açmasına izin vermiyor diye biliyorum. Eğer ABD'de yaşayan birisiyle ortaklık gibi bir şey yapabilirseniz upwork'da güzel paralar kazanılabilir. Diğer freelance platformlarına da bakabilirsiniz. Kur farkından dolayı ABD standartlarında ucuza bile çalışsanız Türkiye'de güzel paralar yapılır. En önemli şey profilinizin ve referanslarınızın, portfolyönüzde yaptığınız işlerin sağlam olması.
Firma ismi Amgen, ilaç üreticisi bir firma. Front-end olarak girdim, ama back-end konusunda da bilgi sahibi olmamı bekliyorlardı. Benim de front-end kadar olmasa da veritabanlarıyla, API'larla vs. çalışmışlığım var.
Yeniden kullanılabilir React tabloları oluşturulabilen bir sistem üzerinde çalışacağım, mülakatlarda anlattıkları kadarıyla bu kadarını biliyorum. Mevcut platformları biraz hantal, React'e dönmek istiyorlar.
Uzaktan ve ücretli. İşe girdikten sonra ödeme alan bir sistemleri var. Detaylara lambdaschool.com'dan öğrenebilirsiniz.
yok hocam TR den cok arkadas var, binlerce dolar kazaniyorlar, hatta adobe premiere i ilk defa ilk isinde kullanan bi arkadas vardi . Zekeriya nin kanali bu videolar ile dolu :
https://www.youtube.com/watch?v=uDVjkPOo8Kc
Ben de Ohio da yim. Simdilik freelancer takiliyorum, bootcamp bakmaya basladim ama. Bootcamp referansi cok ise yariyor. Tekrardan hayirli olsun