DijitalMevzular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar,

İstanbulun göbeğinde maalesef hiç kullanamamıştım ip almıyordu modem bir türlü. Telefonla Türk Telekom'u aradım başvurumu yaptım 2 saatte ip almayan modem ip almıştı.

Türknet iyidir hoştur ama engellendiğini düşünüyorum diğer her Türk Telekom altyapısını kullanan operatörler gibi. Şuan 2. ayıma gireceğim memleketin sakin bir yerindeyim ve 1.5 aydır 1 defa kopma kesilme donma yaşamadım. 100mbit net hıza ulaşıyorum şeytan kulağına çok şükür.

1 ay sonra iptal etme hakkınız var Türknet'te eğer referansım ile üye olursanız sorunsuz bir hizmet olursa şayet 1 ay fatura ödemessiniz. REF LİNKİM 'den üye olup başvurursanız hem ben hem siz 1 ay bedava kullanabiliriz. Ayrıca başvuru ve diğer tüm süreçlerde desteği sağlarım hocam.

Refsiz Link: https://turk.net/
Bana kalırsa ben zaten geçeceğim de, babam "google" üzerinde bulunan olumsuz yorumlar yüzünden tt ile devam edeceğim falan dedi. Allah muhafaza 2 yıl daha tt ile devam edersem ölürüm diye düşünüyorum.