• Yorum ve benzeri şeyler işe yarar mı? Fazlasıyla yarar hem hedef kelime de hem de varyasyonlarda çıkmak için etkili bir silahtır. Bu yüzden uzun ve anahtar kelimeler içeren yorum alınız.
  • Yorumsuz kafaya gelenlerin genellikle doğru kategori ve bulunduğu ilçenin merkezi konuma yakın olmasından kaynaklıdır. Örnek vermek gerekirse İzmir yazdığımız da Basmane tarafı öne çıkmaktadır. Bu yüzden İzmir Saç ekimi yazdığınız da önem sırasına göre, Konak, Alsancak,Bayraklı tarafları genellikle çıkar bu tüm sektörlerde de geçerlidir. Bazen Google genel sıralamayı mevcut işletmelerin yoğun bölgelerine göre çıkartır. Misal Adliye bayraklı olduğu için Bayraklı bölgesine yoğunluk vermesi gibi.
  • Şunu unutmayın rakip belki bir yolla çıkmıştır belki de şans eseridir. Ama Google algoritmasının çoğu zaman sapıttığını biliyoruz. Bu yüzden rakibin nasıl çıktığından ziyade ben nasıl çıkarım metodu ile yaklaşırsanız daha fazla verim alabilirsiniz. Bunun hakkında bir çok paylaşımım mevcut. Size detaylı bilgi vermek isterdim ama p.m ile de ilettiğim gibi baş ağrısı çekiyorum. Sizi kırmamak adına yazdım. İzmirdeyim belki bir gün görüşürüz! O zaman sizlere daha detaylı bilgi veririm. Yukarıda ki arkadaşlara da pek ilgi göstermeyin her çalışma her alanda etki olmayabiliyor, mahalle bakkalını çıkartan adam seo uzmanı olabiliyor.
Hayırlı işleriniz olsun!

Bu arada sektörünüzle alakalı en çok kullanılan kategori listesi;