Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana karmaşık gelmişti. Yok efendim iki hesaba da bir şeyler ekleyeceksin falan filan. Sonra geçen transfer için konu açtım ve @Elazığlı168; hocamız konuda bilgilendirme sağladı. Direkt IBAN girerek EFT geçer gibi gönderince geçiyormuş diye bilgi sahibi oldum. Hiç denemedim ancak öyleyse ne Papara'ya ihtiyaç var ne de başka bir şeye.

Bence kafa karışıklığı çok yarattılar, benim gibi okuyup araştırmayı seven birisi bile doğru düzeltme gelmeden böyle düşünüyorsa insanlar karmaşık bir şey sanıyor bunu. Doğru pazarlama yapılamadı.
bence hic bi seyi karmasik degil, elestirici bi dil ile yazmiyorum hocam sakin yanlis anlamayin. ben 5 yila yakindir amerika’da yasiyorum. burada zelle var duymussunuzdur belki. her demiyim ama cogu bankada var nerdeyse. direkt bankanin icinde. ayni fast gibi. taa yillar once diyordum ki ne guzel nimet bu. 5000 dolara kadar gonderim yapabiliyorsun tek seferde ve aninda geciyor. yaziyoduk mail yada tel, hop aninda hesapta. fast’in bundan farkli bi tarafini goremiyorum max tutar haricinde. hatta fast’da daha cok opsiyon var. tc, passport no gibi. tek kotu yani tr’ye boyle bi sistem resmi bankacilik uzerinde cok gec geldi. ha ekstra olarak zellede de bi hesaba 1 sey tanimlanabiliyor ve en son hangisine tanimladiysan onda kaliyor.

yani dusundum de, daha karmasik olmayani nasil yapilir bulamadim ekstra olarak zelle bildigim kadariyla para transferi konusunda top 1 amerika’da. sonra wu, moneygram vs vs geliyor galiba.