YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu güne kadar arkamda hiç kimse olmadan 0'dan kendime iş kurdum. 20den fazla uzun vadeler ile anlaştığım sözleşmeli müşterilerimde mevcut.
Konumdan hergün yeni 10-15 müşteri gelmekte. Bir çok firmanın reklam gücünü arttırıyorum onlara fazladan gelir sağlıyorum. Yeni iş kuranları reklam ile destekliyorum. Vade tanıyorum.
Benim 6 ay olmamam 500-600 müşterimi mağdur etmem demektir. Benim 6 ay olmamam 3 çalışma arkadaşımı yüz üstü bırakmamdır, benim 6 ay olmamam 2 aileminde maddi durumda sallanması demektir. Kendime iş kurmadan önce 12 ay girmeyi planlıyordum astsubay olarak. Bu yazınız için sizi kınıyorum.
ben sana neden gitmiyorsun diye birşey dediğimi hatırlamıyorum ? Bu kadar neden heyecan yaptın onu anlamadım askerlik yapacağını sandım dedim (askerlik yapmaya gitmiyorsun yani) daha önce onunla ilgili birşey söyleyecektim ister git ister gitme banane yani... Ayrıca bu yazdıklarınada katılmıyorum gitmek isteyen kişi herşeyini bir kenara bırakır yapar gelir çokda tanıdığım var bir ton işini bırakıp giden insanın içinde olması lazım gerisi teferruat selametle bedelli.