Merhabalar. Forumda konunuzu gördüm tasarım işi. 5-10 hatta 15 diyeyim yıllık tecrübem var. Resmen bu iş benim için doğmuş. En kralı biziz bizden benden daha iyisini bulamazsınız. Detayları vermişsiniz ama ben yine de detay istiyorum sizden ki profesyonel havaları veriyorum bu esnada başka işim gücüm varsa onlara bakacağım hem de işi hemen yapmak istemiyorum bir araştırayım bakalım. Detaylara baktığıma göre çok basit görünse de çok zor şeyler istiyorsunuz ya da aslında normal şeyler ama ben çok profesyonel olduğum için bu basit konulara hiç çalışmamışım. Neyse iş önemli tabi çözeriz ama daha önemli bir konu var bütçenizi söyleyin ki ben sizin bütçeye göre yapıp yapamayacağımı söyleyeyim belki birilerine bile yaptırabilirim ruhunuz duymadan. Sonuçta ticaret değil mi ama... Neyse ödemeyi peşin alırım. İşe başlamadan ise yarısını bir alırım keyfimiz gelsin değil mi ama... Bu arada her an iş yoğunluğum olabilir size ben mesaj atmış ben işi istemiş olsam bile başka işlerim olabilir yan yatıp çamura batabilirim bir şeyler olabilir yani hocam kusura bakmayın şimdiden.
Bilmem anlatabildim mi...
Evet sizin yazdığınız tipler olduğu gibi birde bu türler var iş alanlar olarak. En son mesajlarımda 2-3 örnek halen duruyor ibretlik olsun diye mesajlarını silmedim. Adam geliyor yazıyor aynı bu tarzda konuşuyor kendisi işi istiyor ve sonuç tam olarak bu yazdığım tiplerden en az her ilanımda 8-10 tane geliyor ve boşu boşuna detay veriyorum bunlara. Hem projemi anlatıyorum hem zamanım gidiyor hem anlatmaktan yoruluyorum resmen çıldırtıyorlar.