At hırsızı değilim kolumda façalar dövmeler yok psikopat değilim ego sorunum yok gayet normal düz işinde gücünde bir insanım aile evinde yaşıyorum ve evde 4 kişiyiz birde canımızdan çok sevdiğimiz köpeğimiz var 6 yaşında pitbull terrier doğduğundan beri elimizde canımız kanımız bir insana hırlayıp havlamadı evimize sürekli misafir gelir oynar köpek korkusu olanlar köpeğimizle bu korkuyu atlatır sokaktaki tüm çocuklar peşinden koşar sevmek için genelleme yapmak hoş bir durum değil çoğunluk olarak haklısınız bu köpek türünü besleyenler köpeği güç gösterisi olarak göstermeye çalışıyor ne bir hayvana ne bir insana şu zamana kadar en küçük zarar vermedi vermeyecekte adım kadar eminim.
Bu arada ülkede bir çok köpek cinsi yasaklı diye geçiyor bu hayvanların üretimi yasak beslemesi değil olay çok üzücü bir olay ipsiz sapsızın köpeğidir yoksa o köpek oraya bile gidemez başı bir havada geziyor köpek tasma yok birşey yok insanlar kötü hayvanlarda problem yok aslında düzgün bak çocuğun gibi gör zarar verme bebek gibi oluyor bu köpekler bu arada şu zamana kadar beslediğim tek pitbull değil daha önce 3 adet daha pitbull besledim hepsi aynı şekil zararı olmadı kimseye.
Bu köpekleri bu hale getirenlere yazık.
Ama lütfen genellemeye düşmeyin