befy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16$lık uygulamaya ateş pahası diyip, zamanında para ödeyip elinde olanlardan ya da emek verip kendi kodlamış arkadaşlardan da çikolata ister gibi istemek ayrı bir tutum şekli olmuş. ya insanların emeğinin karşılığını verin ya da bu emeği kendiniz sarf edip kendiniz kodlamayı öğrenip kodlayın.
dikkatinizi konuya odaklayarak okumanızı tavsiye ederim. kullanmayıp bir köşede duranlar için kast ettim. bahsettiğim uygulamalar 16 dolar değil. ek olarak kimseden sıfırdan kodlama diye bir şey istemedim onu neye dayanarak yazdınız anlamadım.

ve şuda var bende zamanında aldıgım uygulamalar mevcut forumda konularım bile mevcut isteyen olur yada birilerinin ihtiyacı olursa neden paylaşmayayım çünkü ben kullanmyorm.

biraz yorum yaparken kötü düşüncelerimizi dışarda bırakırsak aslında forum çok daha güzel bir yer olabilir.

çok saygılar iyi günler dilerim.