F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayatımda bırak dövmeyi 1 tane jilet kesiğim yok.
hiç bir şekilde boş yere kimseyle kavga etmemişimdir hatta hayatımı mahveden insanla 5 mahkemem var kanundan dolayı istesem zıplatırım ama bir tiske dahi vurmadım
2 tane yiğenim var kısmet olup evlat sahibi olamadım ama gel yiğenlerimle nasil oynuyor bırak onları yolda gördüğü çocuklarla nasil oynuyor bak. Hatta şöyleki geçen yolda çocuğa ani hareketle geri çektiler diye birşey yapıyor sanıp müdahale edecekti.
2 tane hırsız yakaladı şu pandemi döneminde.

Arkadaş köpek bu pittbull u goldeni yok ben sahile çıkıyorum insanların tepkisi aaa pitbull bilmiyorki tamam amerikan staff ama karakter aynı fakt tepki bu golden köpek 2 kişiyi isirdi gözümün önünde ama golden benimki sağına soluna bakmaz bacak kadar köpekler saldırır umursamaz bile..

bi konuda haklısın evet çoğu at hırsızı besleyenlerin ya uyuşturucu satar ya güvercn besler çatıya bağlar ama herkes aynı degil maalesef. izle bak kangal cıları tiktoktan instagramdan hayvan gibi dövüştürüyorlar. o kangalın kaçtığını düşün birde ??? ne oldu kangal çok kaliteliydi adamı mahveder.

al benim kuzum bu isteyen istediği yere şikayet etsin alabilecek bir babayiğit varsada gelsin alsın

https://www.instagram.com/leonidasamstaff/
Sen de haklısın dostum kendince, sevgi bu sonuç olarak istediğin canlı veya cansız her şeye dilediğin kadarını verebilirsin. Ama şuur insana özgü bir özellik, Allah göstermesin herhangi bir terslikte yeğenini de ısırabilir, zarar verebilir kuzun, benim demek istediğim bu, asla yapmaz, %100 yapmaz gibi bir şeyi söz konusu insan olsa söyleyebilirsin, hatta bazen insan için bile söyleyemezsin, ama hayvan olunca hiçbir zaman o netlikte konuşmamanızı tavsiye ederim.

Şunu da eklemek isterim, o evladı o dehşet içerisinde görmektense, o köpeğin baştan sona tüfekle paramparça olana kadar vuruluşunu vahşet görüntüleri olarak görmeyi tercih ederdim. (Eğer bir kıyaslama yapacaksak.) Profilimden adresime hayvan hakları savunucuları ulaşabilirler, oturup tartışabiliriz, köpekleri için beni vurmazlarsa ben de kendi canımı kurtarmak için köpeklerini vurmam, benim de köyde kendine kadar köpek olan köpeklerim var.